Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η νικήτρια του Survivor ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, όπου τους είδαμε να ποζάρουν αγκαλιά σε μια ξαπλώστρα, ενώ σήμερα (30/6) έκανε το πρώτο της post με τον αγαπημένο της.
Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα με τον σύντροφό της
Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Δαλάκα ανέβασε μια φωτογραφία όπου με τον αγαπημένο της ποζάρουν αγκαλιά μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με μια κόκκινη καρδιά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Κατερίνα Δαλάκα: Σε νέα σχέση με μεγαλοεπιχειρηματία – «Είναι ο… πρίγκιπας του κοτόπουλου»
Σε μια νέα σχέση βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Δαλάκα και η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Δευτέρας (30/6) στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, όπως είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η πρώην παίκτρια του Survivor, βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Θέμη Αμβροσιάδη, ο οποίος έχει εταιρεία με κοτόπουλα.
Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Δαλάκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, στην οποία τούς βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά στις καλοκαιρινές τους διακοπές, την ώρα που βρίσκονται σε μια ξαπλώστρα.
«Ένας άντρας έχει μπει στη ζωή της τους τελευταίους μήνες. Αν όχι ο βασιλιάς, είναι ο πρίγκιπας του κοτόπουλου. Είναι με αυτόν τον άντρα τους τελευταίους μήνες. Είναι πολύ καλά μαζί. Έχουν κάνει πολλά ταξίδια. Το Σαββατοκύριακο ανέβασε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία πάνω σε μια ξαπλώστρα. Είναι ευτυχισμένη, είναι καλά. Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι για πολύ καιρό ακόμη», αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.
Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr
