«Παιδιά ποιο Porto leone; Τι χαρά είναι αυτή που μου δίνεις. Βλέπω καλά; Θα σηκωθώ να σε πάρω αγκαλιά να το δούμε κιόλας. Εσύ είσαι έγκυος! Γλυκούλα μου», είπε φανερά σοκαρισμένη και με χαρά η Κατερίνα Καινούργιου. «Την πρoηγούμενη φορά που είχες έρθει ήσουν λίγο», συμπλήρωσε.
«Μπήκα στον 6ο. Ναι είχα κάνει τον πρώτο υπέρηχο. Ήταν μόλις το είχες ανακοινώσει εσύ», αποκάλυψε η Μαριάννα Πολυχρονίδη, η τηλεοπτική «Ρίτα» του Porto Leone, ωστόσο, δεν ήθελε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.
«Το θέλαμε πολύ και το προσπαθήσαμε πολύ. Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί δέκα και μισό. Δεν έχει καμία σχέση με το χώρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και οι δυο. Τώρα σιγά σιγά ξεκινάω με δοκιμασίες. Το πρώτο τρίμηνο δεν το συζητούσαμε και καν μεταξύ μας. Πριν ένα μήνα είχα γυρίσματα, φορούσα φαρδιά ρούχα, δεν φαινόταν τίποτα. Τώρα πια φαίνεται. μου είχαν πει καιρό να έρθω αλλά δεν ήθελα να το πω, είπα κάτσε να περάσει λίγο ο καιρός. Εγώ αρχές Ιουλίου θα γεννήσω. Να πηγαίνουμε καροτσάδα. Το πρώτο μου παιδάκι είναι», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
«Έχω πάρει 9 – 10 κιλά. Αυτό το άκουσε και ο γιατρός τώρα… Να είναι καλά τα μωρά να έρθουν και όλα τα άλλα θα τα φτιάξουμε», αποκάλυψε επίσης. «Όταν γεννηθεί το μωρό μου δεν θα πάω για δουλειά, θέλω να κάτσω μαζί του πάνω από 1 μήνα. Δεν μου ήρθε ξαφνικά, το προσπάθησα αλλά είχαν αρχίσει να τελειώνουν οι ελπίδες, εγώ έχω κλείσει τα 45. Έχουν αλλάξει τα πράγματα», είπε προς το τέλος της συζήτησης της με την Κατερίνα Καινούργιου.
Ειδήσεις Σήμερα
- Ελβετία: Επιζώντες και οικογένειες θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Κραν Μοντανά θα λάβουν αποζημίωση
- CIA και Μοσάντ ψάχνουν το εμπλουτισμένο ουράνιο του Ιράν
- ΕΠΟ: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Ποια τρόφιμα θα ακριβύνουν από τον αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ – Νέες καταναλωτικές τάσεις στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο

