Aυτή τη φορά, η σύζυγος του Παύλου Ντε Γκρες απαθανατίστηκε σε χαλαρή βόλτα με την αδερφή της, Alexandra Von Fürstenberg.
Οι δύο γυναίκες φαίνεται να περπατούν στους δρόμους κάποιας ευρωπαϊκής πόλης με ασορτί look. Για την εμφάνισή τους, και οι δύο επέλεξαν jean παντελόνι, το οποίο η σύζυγος του Παύλου Ντε Γκρες συνδύασε με σιέλ πουκάμισο και λευκά sneakers, ενώ η Alexandra με λευκό πουκάμισο και black shoes.
Οι δύο γυναίκες διατηρούν υπέροχες σχέσεις, ενώ έχουν και μία τρίτη αδερφή. Κόρες του Βρετανού δισεκατομμυριούχου, Robert Miller, που έγινε γνωστός στην ιστορία ως ο βασιλιάς του Duty Free, μοιράζονται την αγάπη τους για τη μόδα και για τα ταξίδια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Μαρί Σαντάλ συστήνει την κούκλα αδερφή της
Η Alexandra Von Fürstenberg, πρώην νύφη της σχεδιάστριας Diane von Furstenberg, έχει τη δική της εταιρεία με έπιπλα και διακοσμητικά, που ξεχωρίζουν για το design και την αισθητική τους.
Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, από τον οποίο διατηρεί και το επίθετό της, ενώ την τελευταία δεκαετία είναι μαζί με τον γοητευτικό

Ειδήσεις Σήμερα
Η έκτακτη ανακοίνωση για το Big Brother
Δημήτρης Πανόπουλος: Το «σαχλό χιούμορ», οι αντιδράσεις και η διπλή θέση στον ΑΝΤ1
Η πιο καλοκαιρινή μακαρονάδα είναι αυτή με τόνο – Βήμα βήμα η εύκολη συνταγή
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φαντασμαγορική βάφτιση του γιου της και όσα έγιναν
![Παύλος Ντε Γκρες, Μαρί Σαντάλ και Άννα Μαρία: Παρακολούθησαν την Τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/6764216-150x150.jpg)
