Αθήνα Καιρός

Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου Ρήγα: «Συντονίζομαι με την ζωή που έχει ημερομηνία λήξης – Δεν βλέπω επαναλήψεις»

3 λεπτά
Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου Ρήγα: «Συντονίζομαι με την ζωή που έχει ημερομηνία λήξης – Δεν βλέπω επαναλήψεις»

ΟΑλέξανδρος Ρήγαςήταν καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής «Studio στις 3» και μίλησε για τις τηλεοπτικές σειρές που έχει κάνει, αλλά και τις επαναλήψεις που παίζονται όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πολλοί από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν σε αυτές έχουν φύγει από την ζωή.

«Θλίβεσαι, στεναχωριέσαι, νιώθεις την απώλεια όταν συμβαίνει. Αρχίζω να συντονίζομαι με το θέμα ότι η ζωή έχει ημερομηνία λήξης. Ακόμα κι αν αυτή η απώλεια είναι απότομη, βίαιη, ή με κάποιο τρόπο όχι φυσιολογική. Δεν βλέπω τις επαναλήψεις, δεν επιδιώκω να δω», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.


Αλέξανδρος Ρήγας: «Πιο πολύ με επηρέαζαν οι αποτυχίες παρά οι επιτυχίες»

Και σε άλλο σημείο τόνισε ότι τον επηρέαζαν οι λιγότερο επιτυχημένες δημιουργίες του, παρά εκείνες που γνώρισαν την αποδοχή του κοινού.

Συγκεκριμένα ο σεναριογράφος, δήλωσε: «Φροντίζει όταν γράφεις να συντονίζεσαι όσο μπορείς με κάθε νέα πραγματικότητα, να ακούς, να αφουγκράζεσαι… Όσο μπορείς γιατί κάποια πράγματα με τον χρόνο ‘τσιμεντώνονται’ μέσα σου… Δύσκολα συντονίζεσαι με τη νέα πραγματικότητα».  Και σημείωσε:

«Αν την αντιληφθείς έτσι, η επιτυχία μπορεί να είναι βαρίδι… Εκ φύσεως όλα αυτά τα χρόνια πιο πολύ ακούς τις αποτυχίες… Πιο πολύ βάραιναν μέσα μου οι αποτυχίες, παρά οι επιτυχίες. Θέλω να πω χαιρόμουν, τις έβλεπα, αλλά δεν ‘καθόμουν’ πάνω σε αυτές. Πιο πολύ με επηρέαζαν οι αποτυχίες… Έχω αποτυχίες, πολλές, και θεατρικές και τηλεοπτικές… Ό,τι δεν είναι επιτυχία, είναι αποτυχία. Το ‘Αμάρτημα της μητρός’ μου πήγε μέτρια και κόπηκε βιαίως λόγω θεμάτων με την παραγωγή…. Μία διαδρομή, που είναι τόσα χρόνια, είναι νομοτελειακό ότι θα έχεις και κάποια κάμψη, κάποια στιγμή οι συνθήκες δεν θα λειτουργούν. Τη στιγμή που γίνεται και στεναχωριέσαι και φρικάρεις… Ο χρόνος που περνάει είναι αδίστακτος, ανελέητος και δεν είναι μόνο στο μυαλό, είναι στο σώμα, στον ενθουσιασμό, στη διάθεση, είναι στο γεγονός ότι πρέπει αντιληφθείς – για να μην γίνεσαι γραφικός – ότι από μία ηλικία και μετά συρρικνώνεσαι… Γιατί πολύ απλά έρχεται το νέο που θέλει να πάρει χώρο σε όλα… Οφείλεις, με όση φρίκη έχει αυτό, να σεβαστείς τον ερχομό του νέου».


Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]