Την Κυριακή, 11/5 ο Γιώργος Πρίντεζης και η σύζυγός του, Στέλλα Κωστοπούλου, βάφτισαν την δεύτερη κόρη τους και μετά ακολούθησε πάρτι εν πλω.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Buongiorno», η βάφτιση της δεύτερης κόρης τους τελέστηκε στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, σε κλειστό κύκλο, με καλεσμένους συγγενείς και λίγους φίλους του ζευγαριού.
Μετά το Μυστήριο, ακολούθησε πάρτι εν πλω, με τον πρώην μπασκετμπολίστα να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα.
Δείτε τις εικόνες:

- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Αύξηση 81% στις ρυθμίσεις που έφτασαν τις 33.000 – Ποιοι μπορούν να ενταχθούν με τα διευρυμένα όρια
- Ιωάννα Τούνη: «Τρολάρει» δημόσια τους πρώην συντρόφους της στο νέο βίντεο στο TikTok [βίντεο]
- «Τουρκία απαλλαγμένη από την τρομοκρατία» – Η πρώτη αντίδραση της Άγκυρας στην ανακοίνωση για διάλυση του ΡΚΚ

![Γιώργος Πρίντεζης: Βάφτισε την δεύτερη κόρη του – Το εντυπωσιακό πάρτι εν πλω στην Αίγινα [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/05/stigmiotypo-othonis-2025-05-12-171430.png)

















