Αθήνα Καιρός

Έφη Θώδη: Σούσουρο στον αέρα εκπομπής – Κατήγγειλε κακοποίηση, «έφαγα μπουνιές και κλωτσιές» [βίντεο]

5 λεπτά
Έφη Θώδη: Σούσουρο στον αέρα εκπομπής – Κατήγγειλε κακοποίηση, «έφαγα μπουνιές και κλωτσιές» [βίντεο]

Έφη Θώδη: Η Έφη Θώδη απάντησε σε όσους της λένε ότι είναι «τελείως για τα πανηγύρια» μέσα από συνέντευξη που έδωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας ότι στάθηκε άτυχη σχετικά με τους συντρόφους που είχε στο πλευρό της.

Έφη Θώδη: Τι είπε στην Κατερίνα Καινούργιου

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε: «Μου γράφουν μερικοί στο Instagram ότι είσαι τελείως για τα πανηγύρια. Μα είναι μεγάλη ευλογία να πας στα πανηγύρια. Δεν πάει όποιος κι όποιος. Όταν ανεβαίνω πάνω στην πίστα, όποιος και να τραγουδήσει, εγώ κλέβω την παράσταση. Για αυτό τραγουδούσα τόσα χρόνια μόνη μου. Με την Χαρά Βέρρα είχαμε κοντραριστεί λίγο για τις αφίσες».




Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήμουν τυχερή στα προσωπικά μου. Δεν πέρασα καλά. Όλα τα πέρασα και μπουνιές έχω φάει και κλωτσιές έχω φάει. Έκανα υπομονή μήπως αλλάξει, αλλά δεν άλλαζαν. Μετά τους έδιωξα. Τώρα είμαι μόνη μου με τον γιο μου και περνώ υπέροχα».

Έφη Θώδη: Η απάντηση της δικηγόρου της για το δημοσίευμα 

Η Έφη Θώδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου κι ενώ βρισκόταν για εμφανίσεις στον Καναδά, μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε έναν άλλον άνθρωπο, άρχισε να έχει κρίσεις πανικού και ξεσπάσματα και να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Στο Πρωινό, η δικηγόρος της τραγουδίστριας, κα Γιάννα Παναγοπούλου, δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα: «Μου έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κα Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά. Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει. Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς».

«Η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της» δήλωσε στη συνέχεια η κα Παναγοπούλου, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε καμία διένεξη στο μαγαζί της ομογένειας.

Ειδήσεις σήμερα

Πρίγκιπας Χάρι: Ένα μέντιουμ τον έφερε σε επικοινωνία με την Νταϊάνα

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω – Ο Κώστας Λεφάκης σήμανε συναγερμό σε 5 ζώδια από τις 9/1 μέχρι…

Survivor All Star spoiler 8/1: Αυτό είναι το έπαθλο του πρώτου αγώνα

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]