Αθήνα Καιρός

Δανάη Μπάρκα: Αύριο παντρεύεται με τον αγαπημένο της – Η ομάδα security και όλες οι λεπτομέρειες

4 λεπτά
Δανάη Μπάρκα: Αύριο παντρεύεται με τον αγαπημένο της – Η ομάδα security και όλες οι λεπτομέρειες
Η Δανάη Μπάρκα με τον σύζυγό της έχουν φτιάξει ένα cozy σπίτι

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης παντρεύονται αύριο και η ευτυχία τους δεν κρύβεται. Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο έχουν ακουστεί πολλά για το μυστήριο και το πάρτι που ετοιμάζουν.

Ο Άρης Καβατζίκης, καλός φίλος της παρουσιάστριας που θα βρεθεί στον γάμο, έδωσε κάποιες από τις λεπτομέρειες στον αέρα του Buongiorno.

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε υπερβολικά τα σενάρια περί drones που θα καταρρίπτουν άλλα drones, αλλά και τις πληροφορίες για ειδική ομάδα ασφαλείας που θα προστατεύει την ιδιωτικότητα του μυστηρίου. «Διάβασα για κάτι drones, για κάτι απαγορευτικά και ειδική ομάδα security που θα διαφυλάξει το προσωπικό στοιχείο του μυστηρίου. Αυτό έχει μία πολύ μεγάλη δόση υπερβολής. Δεν ισχύει τέτοιο πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δοθεί καμία οδηγία στους καλεσμένους σχετικά με αναρτήσεις στα social media ή δημοσίευση φωτογραφιών από τον γάμο.

«Κανένα, μα κανένα απαγορευτικό δεν υπάρχει σε εμάς να ανεβάσουμε φωτογραφίες ή οτιδήποτε στους φίλους μας. Δεν έχει υπάρξει καμία απαγόρευση για να βγάλουμε και να δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε φωτογραφία. Δεν λάβαμε ποτέ κανένα μήνυμα και εγώ πιστεύω ότι ποτέ δεν θα λάβουμε τέτοιο μήνυμα», είπε.

Δανάη Μπάρκα: Αύριο παντρεύεται με τον αγαπημένο της – Η ομάδα security και όλες οι λεπτομέρειες

Ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε επίσης πως η Δανάη Μπάρκα και η οικογένειά της είναι εξοικειωμένοι με τη δημοσιότητα, σε αντίθεση με την οικογένεια του γαμπρού που δεν έχει αντίστοιχη σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

Στη συζήτηση παρενέβη και η Φαίη Σκορδά, η οποία σχολίασε ότι, αν το ζευγάρι επιθυμούσε περισσότερη διακριτικότητα, θα μπορούσε απλώς να το ζητήσει ευγενικά από τους καλεσμένους του.

Αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, ο δημοσιογράφος περιέγραψε τον γάμο ως ιδιαίτερα προσωπικό και χειροποίητο, τονίζοντας πως η ίδια η Δανάη Μπάρκα έχει επιμεληθεί πολλά από τα στοιχεία του. «Είναι ένας γάμος χειροποίητος. Πολλά πράγματα τα έχει φτιάξει η Δανάη με τα χέρια της», ανέφερε.

Όσον αφορά τη λίστα των προσκεκλημένων, ο Άρης Καβατζίκης διευκρίνισε ότι αρκετά πρόσωπα που ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες ενδέχεται να μην παρευρεθούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όπως εξήγησε, τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και ο Αλέξης Γεωργούλης έχουν θεατρικές παραστάσεις, ενώ εξέφρασε την προσωπική εκτίμηση ότι πιθανότατα δεν θα δώσουν το «παρών» ούτε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Πιστεύω ότι θα είναι περίπου στους 170 καλεσμένους», κατέληξε δίνοντας μια εικόνα για το μέγεθος της γαμήλιας εκδήλωσης.


Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]