Το ζευγάρι, που διατηρεί σχέση από το 2022, πόζαρε αγκαλιασμένο και ιδιαίτερα κομψό προτού κατευθυνθεί στο Madison Square Garden την Παρασκευή. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα στον λογαριασμό της hair stylist Λόρι Ζανολέτι στο Instagram. «Το αγαπημένο μου ζευγάρι, η Ινές ντε Ραμόν και ο Μπραντ Πιτ, σε μια απίστευτη στιγμή στη Νέα Υόρκη», έγραψε η Λόρι Ζανολέτι στη λεζάντα της δημοσίευσης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Ινές ντε Ραμόν αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες σε story στον προσωπικό της λογαριασμό, κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε αναρτήσει φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ στο προφίλ της. Συνόδευσε τα στιγμιότυπα με το τραγούδι «Lover» της Τέιλορ Σουίφτ και ένα κόκκινο emoji καρδιάς, ενώ ακολούθησε ακόμη μία ανάρτηση με το τραγούδι «Delicate».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
To love story
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες για ένα νέο ειδύλλιο ήρθε τον Νοέμβριο του 2022. Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν εθεάθησαν μαζί σε συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες, με τα διεθνή μέσα να στρέφουν αμέσως το ενδιαφέρον τους στη γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του χολιγουντιανού σταρ. Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι οι δυο τους δεν είχαν μόλις γνωριστεί, αλλά φέρονταν να έβγαιναν ήδη για μερικούς μήνες, έχοντας έρθει κοντά μέσω κοινών φίλων. Από εκείνο το σημείο και μετά, η σχέση τους άρχισε να εξελίσσεται μακριά από μεγάλες δηλώσεις, αλλά μέσα από κοινά ταξίδια και επιλεγμένες εμφανίσεις.
Τον Δεκέμβριο του 2022, η Ινές Ντε Ραμόν βρέθηκε στο πλευρό του στο after party της πρεμιέρας της ταινίας «Babylon», ενώ το ζευγάρι υποδέχτηκε το 2023 στο Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικού. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εκείνης της χρονιάς, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κρατούσαν τον Μπραντ Πιτ μακριά της, εκείνος φέρεται να της έστειλε λουλούδια, με την Ινές να φωτογραφίζεται κρατώντας ένα μεγάλο μπουκέτο με ροζ παιώνιες. Το καλοκαίρι του 2023 οι δυο τους πέρασαν χρόνο μαζί στην Ευρώπη, ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς έδωσαν το «παρών» στο LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες.
Τον Φεβρουάριο του 2024, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Ινές είχε μετακομίσει στο σπίτι του Μπραντ Πιτ, σηματοδοτώντας ένα ουσιαστικό νέο κεφάλαιο για το ζευγάρι. Η μεγάλη αλλαγή στη δημόσια εικόνα τους ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2024, όταν πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, για την πρεμιέρα της ταινίας «Wolfs». Ήταν η στιγμή που η Ινές ντε Ραμόν πέρασε, με τον δικό της ήσυχο τρόπο, από τη θέση της «μυστηριώδους συντρόφου» σε εκείνη της γυναίκας που στέκεται πλέον ανοιχτά στο πλευρό ενός από τους μεγαλύτερους σταρ του κινηματογράφου.
Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν περισσότερες κοινές εμφανίσεις, ταξίδια και κοσμικά events. Τον Φεβρουάριο του 2026, μάλιστα, η Ινές συνόδευσε τον Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα, όπου εκείνος βρέθηκε για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο, οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο Roland Garros, απολαμβάνοντας τον τελικό των γυναικών.
Έτσι, τον Ιούλιο του 2026, είδαμε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο instagram.
Ειδήσεις Σήμερα
- Άλλος άνθρωπος η Αντέλ: Πώς έχασε 45 κιλά; – Αυτή είναι η τελευταία της εμφάνιση [Εικόνες]
- Η εξομολόγηση της Καίτης Φίνου: «Δίστασα, σκέφτηκα πως θα με δουν τώρα χοντρή που τολμώ να γδυθώ»
- Σεισμός στο Μουντιάλ: Η Αίγυπτος έκανε το 2-0 – Θα στείλει την Αργεντινή του Μέσι σπίτι;
- «Χείμαρρος» ο γιος του Μιχάλη Μόσιου κατά του Μάρκου Λεζέ: «Νιώθουμε «βιασμένοι» από τις δηλώσεις του» – Η αποκάλυψη για τα αίτια του θανάτου του

