Η ίδια βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τη Ζωή, τη Νάνσυ, τη Χριστίνα, τη Φένια και τον Γιώργο. Όπως κάθε εβδομάδα, ο Πέτρος Λαγούτης συνδέθηκε ζωντανά με το σπίτι για να ανακοινώσει την απόφαση του κοινού. Η πρώτη παίκτρια που εξασφάλισε την παραμονή της ήταν η Ζωή Ασουμανάκη.
Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε ότι η Νάνσυ, η Χριστίνα και η Φένια επίσης συγκέντρωσαν τις θετικές ψήφους του κοινού, συνεχίζοντας την πορεία τους στο παιχνίδι. Έτσι, η Μαρικέλλυ και ο Γιώργος Αντωνιάδης έμειναν ως οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι, με την αγωνία να κορυφώνεται.
Η τελική ανακοίνωση ήρθε από τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος γνωστοποίησε πως η Μαρικέλλυ ήταν εκείνη που αποχωρεί από το «Big Brother». Η παίκτρια αποχαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες της, τους αγκάλιασε συγκινημένη και στη συνέχεια πέρασε την πόρτα της εξόδου.
Ειδήσεις Σήμερα
- Εύβοια: Αυτός είναι ο 44χρονος αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη – «Έκανα απλά το καθήκον μου»
- Μεξικό: 381 πτώματα παρατημένα σε κρεματόριο στη Σιουδάδ Χουάρες
- ΑΑΔΕ: Στη δημοσιότητα σήμερα η λίστα με τα ονόματα των στρατηγικών κακοπληρωτών
- BANCAPP: Ψηφιακό σαφάρι για «μαύρο χρήμα» σε 1.000 τραπεζικούς λογαριασμούς
