Η Φάρμα: «Μέθυσε» από έρωτα η Ηλιάδη – «Πρόσεχε τα σάλια», έκρηξη Λιάγκα για τις ερωτικές σκηνές [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Η Φάρμα: «Μέθυσε» από έρωτα η Ηλιάδη – «Πρόσεχε τα σάλια», έκρηξη Λιάγκα για τις ερωτικές σκηνές [βίντεο]

Φάρμα-Ηλιάδη: Ένας έρωτας φαίνεται πως γεννήθηκε μέσα στη Φάρμα.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έχουν έρθει πολύ κοντά και το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους «φουντώνει» μέρα με τη μέρα.

Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε ένα απόσπασμα απ’ όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο.

Η τραγουδίστρια και ο γυμναστής είναι συνεχώς αγκαλιασμένοι και δεν σταματούν να φιλιούνται ενώ παράλληλα δέχονται πειράγματα από τους συμπαίκτες τους.

«Συγγνώμη αλλά αυτό ήταν εντελώς αναπάντεχο» τους απαντά η Αγγελική Ηλιάδη.

https://www.youtube.com/watch?v=Ws0fNC5oFmk

«Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμη πώς μας βλέπουν με τον Γρηγόρη. Έχει πέσει στην αντίληψή μου μια μικρή ζήλια. Μέσα σου μπορεί να σε πειράζει που ο άλλος έχει βρει ένα φλερτ μέσα στο παιχνίδι και υπάρχει αυτή η συντροφιά και όλο αυτό το πολύ όμορφο. Έχω πιάσει κάποια βλέμματα λίγο στραβά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ονόματα, αλλά βλέπω και άτομα που χαίρονται» ανέφερε η τραγουδίστρια στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/12).

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version