Συγκίνηση: Η τελευταία «καληνύχτα» της Άντζελας Γκερέκου στον Τόλη Βοσκόπουλο [εικόνα]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Συγκίνηση: Η τελευταία «καληνύχτα» της Άντζελας Γκερέκου στον Τόλη Βοσκόπουλο [εικόνα]

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο είπε χθες 21/7 η Άντζελα Γκερέκου, η οποία έμελλε να γίνει το «λιμάνι» του «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού.

Μπορεί να πέρασαν πολλές γυναίκες από τη ζωή του, μία όμως ήταν αυτή που τον «μάγεψε» όσο καμία άλλη και που μαζί της, απέκτησε τη μεγαλύτερή του αγάπη, την μοναχοκόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία ήταν υποβασταζόμενη στην κηδεία του.

Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version