Σπαραγμός – Πέθανε πριν από λίγη ώρα η 7χρονη ανιψιά της Έρικκας Πρεζεράκου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Σπαραγμός – Πέθανε πριν από λίγη ώρα η 7χρονη ανιψιά της Έρικκας Πρεζεράκου

Σπαραγμός και οδύνη... Η 7χρονη Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειαζόταν, σε ειδικό κέντρο όπου και βρισκόταν μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα είχε βγει πολλές φορές έκκληση για την ενίσχυση της οικογένειας προκειμένου να ανταποκριθεί στα έξοδα και σύσσωμοι οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, συνέδραμαν γι΄αυτό τον σκοπό, κάνοντας την 7χρονη Αναστασία και δικό τους παιδί.

Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version