Πέτρος Φιλιππίδης: Η ποινική δίωξη έφερε τη διαγραφή από το Σωματείο Ηθοποιών

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Πέτρος Φιλιππίδης: Η ποινική δίωξη έφερε τη διαγραφή από το Σωματείο Ηθοποιών

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις καταγγελίες σε βάρος του και την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί.

Τη Δευτέρα (14/6/2021) συνεδρίασε το πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών προκειμένου να αποφασίσει την τύχη που θα έχουν οι Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο Άρης Καβατζίκης, ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version