Survivor: «Παίζουν με ανθρώπινες ψυχές» – Έξαλλη η αδερφή του Τριαντάφυλλου

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Survivor: «Παίζουν με ανθρώπινες ψυχές» – Έξαλλη η αδερφή του Τριαντάφυλλου

Η αδελφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα μίλησε στην εκπομπή, Ευτυχείτε, για την κόντρα που έχει ξεσπάσει αλλά και για την δωροδοκία για την οποία τον κατηγορούν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι.


Η αδερφή του είπε πως σε καμία περίπτωση δεν τους δωροδόκησε. «Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε… Μπορεί σε κάποια συζήτηση να έκανε πλάκα και να τους είπε άντε άμα μείνουμε και βγούμε θα σας δώσω και λεφτά, θα σας κάνω κάποιο δώρο. Απλώς τα παιδιά τώρα για να πετύχουν το σκοπό τους, παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. Είναι άσχημο»!

Και υπογράμμισε: «Ο Ασημακόπουλος με απογοήτευσε. Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για τη νίκη… ήθελε να πάει για την εμπειρία…»!

«Μου στέλνουν μηνύματα βλέπουν το survivor για να βλέπουν τον Τριαντάφυλλο», πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version