Καλεσμένος στο «Καλό μεσημεράκι» ήταν σήμερα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος αφού μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για τα επαγγελματικά του σχέδια, στη συνέχεια έπαιξε μαζί του δύο παιχνίδια.
Στο πρώτο έπρεπε να μεταφέρουν πλαστικά ποτηράκια με ένα μπαλόνι, ενώ στο δεύτερο, φορώντας ακουστικά, έπρεπε ο ένας να καταλάβει τη λέξη που του λέει ο άλλος.
Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν, του έλεγε τη λέξη “τραμπολίνο”, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός δεν μπορούσε να την καταλάβει.
Και ξαφνικά, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ξεχάστηκε ότι είναι στην τηλεόραση και πέταξε το “γαλλικό” του: «Μαλ…α δεν θες να σου πω τι νομίζω ότι λες».
https://youtu.be/t9JOM2Kw3Wk
Ειδήσεις σήμερα
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
MasterChef: «Έλα με τον βλάκα» – Τον έκραξαν που δεν βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση
Γονείς, προσοχή: Νέος κίνδυνος για τα παιδιά στο διαδίκτυο, με «παιχνίδι» που οδηγεί στην αυτοκτονία
Βαρύ πένθος για τον Ίαν Στρατή: Πέθανε ο πατέρας του
Eurovision 2021: Ποια είναι η ακτιβίστρια Μανίζια που θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία [εικόνες & βίντεο]
Σεισμός στην Ελασσόνα: Πώς ένας σκύλος έσωσε μια ολόκληρη οικογένεια [βίντεο]









![Αυστραλία: Η συγκλονιστική διάσωση οδηγού από δημοσιογράφο μέσα από πλημμυρισμένο όχημα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/befunky-collage-1-66-300x200-jpg.webp)











