«Κυοφορούσα δίδυμα αλλά έχασα το ένα παιδί»: Η εξομολόγηση της Γωγώς Γαρυφάλλου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
«Κυοφορούσα δίδυμα αλλά έχασα το ένα παιδί»: Η εξομολόγηση της Γωγώς Γαρυφάλλου

Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η κύηση της ήταν δίδυμη αλλά το ένα παιδί πέθανε.

«Από τη μέρα που έκανα τη μπεμπούλα μου, θέλω να κάνω τέσσερα παιδάκια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Γωγώ Γαρυφάλλου. «Δηλαδή θέλω ένα κορίτσι και άλλα τρία αγόρια, να προσέχουν την μπέμπα! Σε αυτό το σημείο, όμως, θα πω, που δεν το χω πει και ποτέ, η μπεμπούλα μου ήταν δίδυμη και έχασα το ένα. Εντάξει, δεν πρόλαβα να το ζήσω αλλά έπαθα ένα σοκ στην αρχή και με τις δύο καρδούλες γιατί χτύπαγε η δικιά μου καρδούλα. Το Ποπάκι μου όμως είναι δυνατή προσωπικότητα, ίδιο ζώδιο με τη μαμά της και… ήταν για να μείνει αυτό το παιδί», είπε η Γωγώ στο OPEN.

«Άσχετα με τον χωρισμό μου, επέλεξα να δώσω λόγω του πρώην συντρόφου μου το όνομα της μαμάς του αλλά θα την φωνάζω Πόπη! Είναι το Ποπάκι» πρόσθεσε, ακόμα, η Γωγώ Γαρυφάλλου μιλώντας για τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύντροφο της.

Γωγώ Γαρυφάλλου: Η κύηση της ήταν δίδυμη αλλά το ένα παιδί, πέθανε | Ευτυχείτε! 21/9/2020 | OPEN TV

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version