Αθήνα Καιρός

H Lady Gaga μιλάει για το τι είναι αγάπη

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
H Lady Gaga μιλάει για το τι είναι αγάπη
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Singer Lady Gaga attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Η Lady Gaga μίλησε για το πώς πιστεύει ότι είναι η αγάπη σε μία νέα της συνέντευξη στο CBS και στην εκπομπή «Sunday Morning».

Χωρίς να πει το όνομά του, η διάσημη τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στην πενταετή σχέση της με τον ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ, η οποία έληξε το καλοκαίρι που πέρασε, δίνοντας όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για τους λόγους που το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες αγαπούν πολύ δυνατά», εξήγησε η Gaga και πρόσθεσε ότι «αγαπάμε τους άντρες. Εμείς απλά αγαπάμε με όλο μας το είναι. Μερικές φορές δεν ξέρω αυτή η αγάπη εάν μπορεί να συναντηθεί με τον τύπο της αξιοπρέπειας που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν είμαστε σε σχέση».

Μάλιστα η ποπ σταρ επιζητεί τον ρομαντισμό στη σχέση της και θέλει να γνωρίζουν ότι δεν υπονομεύει σκόπιμα τον ανδρισμό τους.

«Ξέρετε, εμείς δεν προσπαθούμε να σας κάνουμε λιγότερο άντρες. Εμείς απλά θέλουμε να μας αγαπάτε τόσο βαθιά, τόσο ολοκληρωτικά όσο σας αγαπάμε κι εμείς», είπε η Gaga.

«Θα ήθελα να πω ότι η μουσική για όλα τα άλμπουμ μου είναι εμπνευσμένη από την προσωπική μου ζωή και η τελευταία μου δουλειά περισσότερο από κάθε άλλη», αποκάλυψε η «Μητέρα των τεράτων» απάντησε στο E!News όταν ρωτήθηκε για νόημα που κρύβεται πίσω από το νέο της τραγούδι «Perfect Illusion».

«Το έχω ξαναπεί, αγαπώ τον Τέιλορ τόσο πολύ και είναι ο καλύτερός μου φίλος».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]