Αθήνα Καιρός

Άννα Βίσση: Μοιάζουν με την αδερφή της σαν δίδυμες στο πρόσωπο

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Άννα Βίσση: Μοιάζουν με την αδερφή της σαν δίδυμες στο πρόσωπο

Η Άννα Βίσση και η αδερφή της, μοιάζουν σαν δίδυμες! στο πρόσωπο! Μέχρι και ο Νίκος Καρβέλας τις μπέρδευε και αν τις δείτε στο πρόσωπο θα πάθετε σοκ όπως και εμείς!

Η Ολυμπία (Λία) Βίσση (Πύλα Λάρνακας, 15 Μαΐου 1955) είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια. Είναι η μεγαλύτερη αδελφή της τραγουδίστριας Άννας Βίσση.

Γεννήθηκε το 1955. Πριν ξεκινήσει επαγγελματική καριέρα, μαζί με την αδελφή της Άννα, την οποία συνόδευε στο πιάνο, έγιναν γνωστές στην Κύπρο ως Αδελφές Βίσση. Το 1973 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Πήρε δίπλωμα πιάνου από το Εθνικό Ωδείο, στο οποίο από το 1987 δίδαξε ως καθηγήτρια πιάνου. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων φωνητικής σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της Αμερικής. Η καριέρα της ξεκίνησε επαγγελματικά στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Διαβάστε την συνέχεια στο youweekly.gr 

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]