Αθήνα Καιρός

Δύσκολες ώρες για την Βικτόρια Μπέκαμ – Βουλιάζει η εταιρεία της με απώλειες 12 εκατ. λιρών

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Δύσκολες ώρες για την Βικτόρια Μπέκαμ – Βουλιάζει η εταιρεία της με απώλειες 12 εκατ. λιρών

Σε περικοπές είναι αναγκασμένη να προχωρήσει η Βικτόρια Μπέκαμ και πλέον θα πρέπει να αποχωριστεί πολλές από τις αγαπημένες πολυτελείς συνήθειές της, αφού η εταιρεία ρούχων που διαθέτει πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η Posh, πρόσφατα κατέγραψε ζημίες άνω των 12 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών και πλέον το πρώην Spice Girl πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα για να εξοικονομήσει ρευστό για την εταιρεία της.

Ήδη η Βικτόρια δήλωσε ότι δεν μπορεί να πληρώνει προσωπικό σοφέρ και θα πρέπει είτε να οδηγεί μόνη της, είτε να χρησιμοποιεί ταξί για τις μετακινήσεις της.

Εξάλλου έχουν αποχωρήσει από την εταιρεία τόσο η διευθύντρια επικοινωνίας όσο και η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Posh, ενώ η 45χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ σκοπεύει να προχωρήσει και σε περικοπές μισθών.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική Sun: «Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την Posh. Έχει ήδη απολυθεί ο σοφέρ και οδηγεί μόνη της… Η Βικτόρια είναι εξαντλημένη, αλλά έχει βάλει τα πάντα για να στήσει την αυτοκρατορία μόδας και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει χωρίς αγώνα».

Η Βικτόρια ξεκίνησε τη σειρά ρούχων το 2008. Αρχικά έγινε γνωστή για τα ρούχα, αλλά σύντομα επεκτάθηκε και στον τομέα των αξεσουάρ, όπως τσάντες και άλλα.

Από το 2016 η Βικτόρια βρήκε στήριγμα στον σύζυγό της Ντέιβιντ, ο οποίος κατά διαστήματα έδινε «ανάσες» σωτηρίας χρηματοδοτώντας την Posh, ωστόσο τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία έχασε το 2018 12 εκατ. λίρες, ενώ οι απώλειες της φτάνουν στα 11 χρόνια λειτουργίας της τα 42 εκατ. λίρες.

Υπολογίζεται ότι ο Ντέιβιντ τα τρία τελευταία χρόνια έχει χρηματοδοτήσει το όνειρο της συζύγου του με 23 εκατ. λίρες.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]