Μετά από κοντά 15 χρόνια μαζί, ο Κιθ Ούρμπαν βλέπει τη Νικόλ Κίντμαν με τα ίδια μάτια που την έβλεπε τις πρώτες φορές. Όχι μόνο στο πλατωνικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο σωματικής έλξης. Αν ακούσει κάποιος ένα από τα νέα του τραγούδια θα το καταλάβει. Εκεί μιλάει με kinky στίχους για την 51χρονη ηθοποιό.
Στο νέο του άλμπουμ με τίτλο Graffiti, ο Ούρμπαν είπε να γράψει ένα τραγούδι για την Κίντμαν. Καθώς το έγραφαν με την Τζούλια Μάικλς, εκείνη του ζήτησε να περιγράψει τη Νικόλ.
«Είναι ένα χιουμοριστικό τραγούδι. Η Τζούλια Μάικλς που το γράψαμε μαζί, μου ζήτησε να περιγράψω τη Νικόλ και μου βγήκε αβίαστα αυτό». Ποιο είναι το «αυτό»;

Πέρα από την ταινία με τον κλόουν, το «αυτό» αναφέρεται στο τραγούδι Gemini που αναφέρεται στη Νικόλ Κίντμαν και το ζώδιο της. Κάποιοι ενδεικτικοί στίχοι περιγράφουν τον χαρακτήρα της στο κρεβάτι. Και δεν εννοούμε κρεβατομουρμούρα ή πώς κοιμάται.
«Είναι φωτιά στο κρεβάτι, αλλά με πολύ μυαλό. Και ξέρω ότι όλοι γνωρίζουν πως είναι και τα δύο. Λίγο αριστερά, λίγο δεξιά, ξυπνάει μες στη νύχτα για να κάνουμε έρωτα». Αυτοί οι στίχοι έρχονται προς υπενθύμιση όσων είχε δηλώσει πριν 10 χρόνια σε συνέντευξη της στο GQ. Εκεί είχε πει ότι πειραματίζεται με διάφορα αντικείμενα-φετίχ στο σεξ.



















