Η Emily Ratajkowski μας δείχνει ξανά την πίσω πλευρά της [εικόνα]

23/07/18 • 20:39 | UPD 23/07/18 • 20:39

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Emily Ratajkowski και ο σύζυγός της είναι όρθιοι, αγκαλιασμένοι, φιλιούνται και το μοντέλο έχει γυρισμένη την πλάτη. Όχι τυχαία. Θέλει να δείξει το μπραζίλιαν μαγιό της και φυσικά τα οπίσθιά της για άλλη μια φορά. 

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στα ελληνικά νησιά τελείωσαν, οι βραδινές περιπλανήσεις χωρίς τον σύζυγό της επίσης. Η Emily Ratajowski απολαμβάνει τις διακοπές της παρέα με τον άντρα της και φροντίζουν σε κάθε ανάρτησή στο Instagram να δείξουν ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και πως ο ένας έλειψε στον άλλο.

Πρώτα ήταν το Instagram story όπου η Emily καθόταν πάνω στα πόδια του Sebastian McClard και φιλιόντουσαν με πάθος. Μάλιστα, η πόζα ήταν ακόμα πιο προκλητική αφού εκείνος είχε τα χέρια το στο στήθος της και ακολουθούσε κατά γράμμα την συμβουλή του Διονύση Παπαγιαννόπουλου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Το νέο τους στόρι είναι κάτι αντίστοιχο. Απλώς τώρα η Emily Ratajkowski και ο Sebastian είναι όρθιοι, αγκαλιασμένοι, φιλιούνται και το μοντέλο έχει γυρισμένη την πλάτη. Όχι τυχαία. Θέλει να δείξει το μπραζίλιαν μαγιό της και φυσικά τα οπίσθιά της για άλλη μια φορά.