Η Κέιτ Άπτον φωτογραφίζεται με εσώρουχα και είναι πληθωρικότατη [εικόνα]

23/07/18 • 18:41 | UPD 23/07/18 • 18:41

Newsroom eleftherostypos.gr

H Κέιτ Άπτον έβαλε ξανά τα εσώρουχα και μας υπενθύμισε γιατί κατέχει αυτή τη θέση στην σκέψη των ανδρών.

Το 2014 και το 2015 μοιάζουν αρκετά μακρινά. Και πιθανότατα να είναι. Γιατί σε εκείνα τα χρόνια η Κέιτ Άπτον έκανε συνεχώς φωτογραφίσεις και οι περισσότερες ήταν ό,τι πιο καυτό υπήρχε. Από τότε άλλαξαν πολλά, η Κέιτ έπαψε να φωτογραφίζεται τόσο συχνά και ακριβώς γι΄αυτό ο χρόνος μοιάζει να πέρασε επί δύο και τρεις φορές.

Και τώρα που ετοιμάζεται να γίνει μαμά και να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο για τους άντρες θαυμαστές της. Τουλάχιστον το αντιλαμβάνεται αυτό και είπε να μας δώσει μια τελευταία γεύση λίγο πριν «κατεβάσει ρολά» και αφοσιωθεί στην πιο ωραία πρόκληση της ζωής της.

Στις αρχές του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστή επωνυμία εσωρούχων και μαγιό. Μάλιστα, τον Μάρτιο είδαμε και ένα πολύ ωραίο βίντεο με την Κέιτ Άπτον να είναι τόσο femme fatale. Φορώντας μαύρα και λευκά εσώρουχα, ποζάρει με το πιο σαγηνευτικό της βλέμμα.

Λίγο μετά ήρθε το αντίστοιχο βίντεο για τα μαγιό.

Τώρα που μπήκε Ιούλιος, στη μόδα προετοιμάζονται για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Οπότε η Κέιτ έβαλε ξανά τα εσώρουχα και μας υπενθύμισε γιατί κατέχει αυτή τη θέση στην σκέψη των ανδρών.