Μεγάλο ντέρμπι στην ψηφοφορία

Survivor-διαρροή: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα!

24/05/18 • 12:19 | UPD 24/05/18 • 12:21

Ημέρα αποχώρησης είναι η σημερινή στο Survivor και ήδη έχει σκάσει η διαρροή για το ποιος παίκτης από τους Μαχητές έχει αποχωρήσει από τον Αγιο Δομήνικο. 

Ημέρα αποχώρησης είναι η σημερινή στο Survivor και ήδη έχει σκάσει η διαρροή για το ποιος παίκτης από τους Μαχητές έχει αποχωρήσει από τον Αγιο Δομήνικο. 

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με άνεση παρέμεινε και έγινε πολύ μεγάλη μάχη μεταξύ της Ντάριας και της Ροδάνθης με την πρώτη να είναι τελικά αυτή που χάνει και την Ροδάνθη να συνεχίζει να μένει στο παιχνίδι.

Στον σημαντικότερο στίβο μάχης της εβδομάδας μπήκαν χθες Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 2. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για το έπαθλο της ασυλίας που θα τους επέτρεπε να περάσουν μία σχετικά πιο ήρεμη εβδομάδα.

Οι Διάσημοι επέστρεψαν στις νίκες και το έκαναν με εμφατικό τρόπο καθώς επικράτησαν τελικά εύκολα με 10-5 επί των αντιπάλων τους.

Η χειρονομία του Πάνου στην Δαλάκα και η απάντησή της: «Πρόσεχε Πανούλη! Πρόσεχε!»

Οι Διάσημοι αποφάσισαν στο αγώνισμα για την ασυλία να τραγουδούν διάφορα συνθήματα προκειμένου να «μπουν» στο μυαλό των αντιπάλων και να τους κάνουν να χάσουν την συγκέντρωσή τους.

Ήταν πολύ έντοινοι στον πάγκο και φώναζαν διαρκώς. Κάποια στιγμή ο Πάνος Θεοδώρου κέρδισε τον Χάρη και πήρε τον πόντο για την ομάδα του και πήγε προς την Κατερίνα Δαλάκα και την έδειχνε με το δάχτυλο. Εκείνη αντέδρασε και του είπε: «Πρόσεχε Πανούλη! Πρόσεχε!».

Η Μελίνα Μεταξά μάλιστα μετά το τέλος του αγωνίσματος του ζήτησε τον λόγο και του είπε ότι δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του απέναντι σε μια γυναίκα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω.