Η ευχή της γιαγιάς Άννας Βίσση για τα γενέθλια του εγγονού της [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Η ευχή της γιαγιάς Άννας Βίσση για τα γενέθλια του εγγονού της [εικόνες]

Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

Ο Νινίκος τους, όπως τον αποκαλούν, έγινε σήμερα τεσσάρων ετών. Το πάρτι του μικρού έγινε στην Αμερική προχθές, με τα 46 παιδάκια να πηγαίνουν ντυμένα σαν ροκ σταρς!

Η Σοφία μάλιστα δεν υπολόγισε σωστά το φαγητό και τις goody bags κι έγραψε ένα απολογητικό μήνυμα στο instagram ανεβάζοντας την παρακάτω εικόνα.

Σήμερα, του ευχήθηκε δημόσια η γιαγιά του, Άννα Βίσση, ποστάροντας τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια του και δείχνοντάς μας την τούρτα του.

Η Άννα Βίσση αν και μένει μακριά τους, φροντίζει να περνά πολλές στιγμές με τα δυο εγγόνια της και την κόρη της.

Happy birthday big Man !!

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version