Υλικά – Τηγανίτες
200 γρ. αλεύρι
2 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
200 ml γάλα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Ξύσμα πορτοκαλιού
50 γρ. σταγόνες κουβερτούρα γάλακτος
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Διαδικασία
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά.Προσθέτουμε το γάλα, το ελαιόλαδο, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείος χυλός, τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε απαλά.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και αφήνουμε να ζεσταθεί, βουτάμε σε ελαιόλαδο ένα κουτάλι, παίρνουμε από το χυλό και δημιουργούμε τις τηγανίτες.
Ψήνουμε από κάθε πλευρά, βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό ελαιόλαδο. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο με μπόλικο μέλι.
Ειδήσεις Σήμερα
Η Ιωάννα Τούνη σπάει τη σιωπή της για το revenge porn – «Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη»
Ο Δικαστής: Ποιος σπουδαίος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1
Άρχισαν τα όργανα για το Survivor – Η πρώτη καταγγελία στο ΕΣΡ
Black Friday 2025: Πότε «πέφτει» – Τι πρέπει να αγοράσει η κάθε γυναίκα και να μην το μετανιώσει
Μέγκαν Μαρκλ: Σαν σταρ του Χόλιγουντ με τον Χάρι στο πλευρό της
Χαμός στο «Πρωινό» για Τσουρό – «Ο ΣΚΑΪ τον εξέθεσε και το καλοκαίρι και τώρα»
«Μια Νύχτα Μόνο»: Η σειρά που φέρνει τα πάνω-κάτω στη βραδινή ζώνη
Τηλεθέαση – πρωινή ζώνη: Η Καινούργιου και οι υπόλοιποι

