Κορωνοϊός: Το 95% των 85 ετών και άνω προσήλθε στα ραντεβού για τον εμβολιασμό

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κορωνοϊός: Το 95% των 85 ετών και άνω προσήλθε στα ραντεβού για τον εμβολιασμό

Το συντριπτικό ποσοστό όσων είχαν ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού προσήλθαν κατά την πρώτη μέρα εμβολιασμών, το περασμένο Σάββατο 16/1.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, το 95% των πολιτών ηλικίας 85+ που είχαν ραντεβού προσήλθε και οι περισσότεροι – πλην κάποιων εξαιρέσεων – έκαναν το εμβόλιο.

Υπήρξαν 3.777 επιβεβαιωμένα ραντεβού και προσήλθαν 3585 άτομα για να εμβολιασθούν.

Για διάφορους ιατρικούς λόγους, δεν ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό οι 46, όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας, το οποίο αναφέρει ότι το τελικό ποσοστό εμβολιασθέντων κυμάνθηκε στο 93,7% όσων είχαν κλείσει ραντεβού.

Ειδήσεις 

Ανοιχτά από σήμερα λιανεμπόριο, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής – Πώς θα ψωνίζουμε, τι SMS απαιτείται για τις μετακινήσεις

Καιρός: Η κακοκαιρία «Λέανδρος» επιστρέφει δριμύτερη – Σε ποιες περιοχές έχει σημάνει συναγερμός

Τανάγρα: Ξεκίνησαν οι πρώτες δοκιμές του πρωτότυπου αναβαθμισμένου F-16V της Π.Α.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version