Χάικο Μάας: Η ΕΕ θα συζητήσει μέτρα κατά της Αγκυρας – Υπερβολικά πολλές οι προκλήσεις της Τουρκίας

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Χάικο Μάας: Η ΕΕ θα συζητήσει μέτρα κατά της Αγκυρας – Υπερβολικά πολλές οι προκλήσεις της Τουρκίας

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν μέτρα κατά της Τουρκίας κατά τη σημερινή συνάντησή τους, καθώς δεν υπήρξε τους περασμένους μήνες αποκλιμάκωση της σύγκρουσης στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

«Η Γερμανία έχει εργασθεί σκληρά στη διάρκεια των περασμένων μηνών για να διευκολύνει έναν διάλογο ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία», δήλωσε ο Χάικο Μάας πριν συνεδριάσει με τους ευρωπαίους ομολόγους του.

«Όμως υπήρξαν υπερβολικά πολλές προκλήσεις, και οι εντάσεις ανάμεσα στην Τουρκία, την Κύπρο και την Ελλάδα εμπόδισαν οποιεσδήποτε απ’ ευθείας συνομιλίες», πρόσθεσε.

«Γι’ αυτό τον λόγο, θα μιλήσουμε για τις συνέπειες που θα πρέπει να συναγάγουμε — ενόψει επίσης της συνόδου κορυφής της ΕΕ αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών.

Ειδήσεις

Η Τουρκία ζητά άνευ όρων διάλογο και απειλεί

Το άσπρο-μαύρο κάνει η Τουρκία: «Η Ελλάδα αυξάνει την ένταση σε Αιγαίο – Μεσόγειο και όχι εμείς»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version