Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Συνελήφθη αλλοδαπός με χειροβομβίδα

Βιαστής με το τατουάζ: Η στιγμή που οι αλβανικές Αρχές παραδίδουν τον δράστη στην ΕΛ.ΑΣ. [βίντεο]

5 λεπτά
Βιαστής με το τατουάζ: Η στιγμή που οι αλβανικές Αρχές παραδίδουν τον δράστη στην ΕΛ.ΑΣ. [βίντεο]

Βιαστής με το τατουάζ: Ήταν 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν οι αλβανικές αρχές παρέδωσαν τον 45χρονο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου στις ελληνικές αρχές στα ελληνοαλβανικά σύνορα και συγκεκριμένα στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβίας.

Λίγες ώρες νωρίτερα οι αστυνομικοί της Αλβανίας είχαν συλλάβει στην πόλη του Αυλώνα τον 45χρονο, ο οποίος είχε βιάσει μία 34χρονη γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει μία 24χρονη στο Παλαιό Φάληρο στις 27 Οκτωβρίου ενώ ο 45χρονος λίγες ώρες μετά την πράξη του είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Η Ελληνική Αστυνομία βρισκόταν από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με τις αλβανικές αρχές, από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι ο καταζητούμενος βιαστής κατάφερε να περάσει τα σύνορα από την Κακαβιά, στις 27 Οκτωβρίου, ελάχιστες μόλις ώρες πριν από την ταυτοποίησή του. Τη Δευτέρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του Μπλέντι Τσούτσι, ζητώντας τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου. Η πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας ήταν ότι ο καταζητούμενος κρύβεται σε συγγενικά του πρόσωπα στον Αυλώνα.

Η παράδοση του βιαστή με το τατουάζ στις Ελληνικές Αρχές 

Βιαστής με το τατουάζ: Και άλλες επιθέσεις στο «μικροσκόπιο»

Και οι δύο γυναίκες που είχαν καταγγείλει τον «δράκο» στις Αρχές έχουν αναγνωρίσει το πρόσωπό του μέσα από φωτογραφίες. Γενετικό υλικό που είχε ληφθεί από το σπίτι του άνδρα ταυτοποιήθηκε με αυτό που εντοπίστηκε μέσα στο Ι.Χ. της 24χρονης, την οποία αποπειράθηκε να βιάσει τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, αλλά και με το DNA που βρέθηκε στα ρούχα της 34χρονης, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον «δράκο», λίγες ώρες μετά σε κοντινή περιοχή.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες και άλλες καταγγελίες από γυναίκες στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίες ενδεχομένως να σχετίζονται με τον άνδρα με το τατουάζ. Για αυτό ακριβώς το λόγο, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 45χρονου, με εισαγγελική διάταξη, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν και άλλα θύματα θα αναγνωρίσουν το πρόσωπό του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ίδια η μητέρα του επιβεβαίωσε στις Αρχές την επιθετική συμπεριφορά του, κάνοντας λόγο για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού.

Ειδήσεις σήμερα

Εθνική τραγωδία στο Μάτι: Ποιοι δεν θέλουν να γίνει η δίκη – Τι καταγγέλλουν οι δικηγόροι των θυμάτων

Νοθευμένο καύσιμο στο αυτοκίνητο: Μηχανικοί και οδηγοί μιλούν στο Eleftherostypos.gr – Πώς θα το καταλάβετε, τι πρέπει να κάνετε

Πετράλωνα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους βιασμούς των τριών παιδιών – «Διοργάνωναν πάρτι και η μητέρα μου έβλεπε να με βιάζουν»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]