Θεσσαλονίκη: Σε δίκη παραπέμπεται ο γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατο της 14χρονης Γεωργίας (Γωγώς) από την Επανομή, μετά από χειρουργική επέμβαση γαστρικού δακτυλίου σε ιδιωτική κλινική, τον Ιούνιο του 2021.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμπει τον γιατρό στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της έκθεσης δια παραλείψεως από την οποία προέκυψε θάνατος.
Σύμφωνα με το βούλευμα, ο γιατρός παρά τις εκκλήσεις των γονέων επί πέντε ημέρες για φρικτούς πόνους του παιδιού, τους συνιστούσε αναλγητικά και παυσίπονα.

![Θεσσαλονίκη: Σε δίκη ο γιατρός για τον θάνατο 14χρονης – Είχε κάνει εγχείρηση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/02/oikogeneiakos-giatros.jpg.jpg)


















