Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 24χρονο που έτρεχε με τη μοτοσικλέτα του με 117 χλμ/ώρα, ενώ το όριο ήταν.. 50

1 λεπτό
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 24χρονο που έτρεχε με τη μοτοσικλέτα του με 117 χλμ/ώρα, ενώ το όριο ήταν.. 50

Θεσσαλονίκη: Στη σύλληψη ενός 24χρονου άνδρα προχώρησαν σήμερα (17/9) νωρίς το πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Τροχονομικής Αστυνόμευσης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας συνελήφθη καθώς τον έπιασαν στην περιοχή του Ευόσμου να οδηγεί επικίνδυνα, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσυκλέτα και έχοντας ταχύτητα 117 χλμ/ώρα έναντι του προβλεπόμενου ανώτατου ορίου των 50 χλμ/ώρα.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version