Τέμπη: Μήνυμα για απονομή «δικαιοσύνης» έστειλαν με τη σημερινή συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων χιλιάδες κόσμου, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, εκπρόσωποι συλλόγων, οργανώσεων και φορέων.
Με ένα ηπειρώτικο μοιρολόι από το κλαρίνο του Βασίλη Παπαγεωργίου οι συγκεντρωμένοι τίμησαν τα 57 θύματα της πρόσφατης εθνικής τραγωδίας.
«Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, δεν θα συγκαλυφθεί, δεν θα σβήσει από τη μνήμη μας», ήταν το βασικό σύνθημα των διαδηλωτών, οι οποίοι, μετά τη συγκέντρωση έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Ειδήσεις σήμερα
Αποκλειστικό-Συντάξεις: Τα νέα εφάπαξ για 30 ταμεία [πίνακας]
«Πάγωσε» η Κόρινθος: Νεκρή 57χρονη – Την έσπρωξε η 89χρονη μητέρας της

![Τέμπη: Με ηπειρώτικο μοιρολόι «αποχαιρέτησαν» τους 57 νεκρούς στην πορεία διαμαρτυρίας στα Γιάννενα [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/03/giannena.jpg.webp)





















