Αθήνα Καιρός

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή καλωδίων στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του ΟΠΚΕ 

2 λεπτά
Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή καλωδίων στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του ΟΠΚΕ 

Μαρούσι: Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, πρωινές ώρες του Σαββάτου (11/3) στην περιοχή του Αμαρουσίου τρία άτομα καθώς είχε προηγηθεί καταγγελία για κλοπή καλωδίων.

Το χρονικό της σύλληψης στο Μαρούσι

Αρχικά τα τρία άτομα εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αμαρουσίου από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τα οποία επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα. Παρά το σήμα που τους έκανε η αστυνομία τα δύο αυτοκίνητα δεν σταμάτησαν για έλεγχο. Απεναντίας ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Στην περιοχή της Λυκόβρυσης οι επιβαίνοντες στο ένα όχημα ακινητοποιήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή πεζή, ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον έναν από αυτούς, ο οποίος ήταν ένας 21χρονος Ρομά. Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε μεγάλος όγκος από καλώδια που είχαν αφαιρεθεί προκειμένου να πουληθεί στη συνέχεια ο χαλκός.

Το δεύτερο όχημα κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι άλλοι δύο και συγκεκριμένα δύο 27χρονοι.

Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στα Τέμπη: Πότε θα καταθέσουν οι τρεις νέοι κατηγορούμενοι

Φορολογικός οδηγός: Τα 30 SOS τις εφετινές φορολογικές δηλώσεις

Εκθεση-σοκ από το Ελεγκτικό Συνέδριο: Καθυστερήσεις σε 779 από 1.162 δημόσια έργα

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]