Στα χέρια της ΕΛΑΣ 39χρονος για υπόθεση κοντέινερ με 500 κιλά κοκαΐνης στην Αμβέρσα

1 λεπτό
Στα χέρια της ΕΛΑΣ 39χρονος για υπόθεση κοντέινερ με 500 κιλά κοκαΐνης στην Αμβέρσα
Χειροπέδες - Συλλήψεις

Σύλληψη 39χρονου με ευρωπαϊκό ένταλμα για συμμετοχή σε κύκλωμα κοκαΐνης, σε υπόθεση που συνδέεται με κατάσχεση 500 κιλών στην Αμβέρσα

Ένας 39χρονος αλλοδαπός συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σε εκτέλεση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης των βελγικών Αρχών. Το ένταλμα αφορούσε τη συμμετοχή του σε εγκληματική ομάδα που φέρεται να εμπλέκεται στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η οργάνωση είχε έδρα το Βέλγιο και δραστηριοποιούνταν στη μεταφορά κοκαΐνης από τη Νότια Αμερική προς χώρες της Ευρώπης. Παράλληλα, φέρεται να αναλάμβανε την καλλιέργεια φυτειών κάνναβης και τη λειτουργία εγκαταστάσεων επεξεργασίας και επανατυποποίησης ναρκωτικών στο εξωτερικό.

Η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι η σύλληψη σχετίζεται με την κατάσχεση κοντέινερ τον Σεπτέμβριο του 2024, στο λιμάνι της Αμβέρσας, το οποίο περιείχε 500 κιλά κοκαΐνης.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, όπου αποφασίστηκε η κράτησή του. Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version