Αθήνα Καιρός

Σοκ στην Κοζάνη: Ηλικιωμένος έδεσε τον σκύλο του με σχοινί στο αγροτικό και τον έσερνε

3 λεπτά
Σοκ στην Κοζάνη: Ηλικιωμένος έδεσε τον σκύλο του με σχοινί στο αγροτικό και τον έσερνε

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στη Λευκοπηγή Κοζάνης, το οποίο προκάλεσε την οργή κατοίκων του χωριού.

Ένας ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής, είχε δέσει τον σκύλο του με σχοινί στο φορτηγάκι, η καρότσα του οποίου είναι φορτωμένη με κλαδιά δέντρου, και τον έσερνε μέσα στους δρόμους του χωριού, παρά τις αντιδράσεις κάποιων κατοίκων.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο σκύλος το έσκασε από το κτήμα και τον έδεσε έτσι για να μην επιτεθεί σε κάποιο παιδί ή μεγαλύτερο συγχωριανό του.

Άμεσες ήταν οι ενέργειες της εισαγγελίας Κοζάνης, του Αστυνομικού Τμήματος και του αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος του Δήμου Γιώργου Ευκολίδη και μέσα σε λίγη ώρα, αυτεπάγγελτα, όπως προβλέπει ο νόμος, δόθηκε εντολή για το σχηματισμό σχετικής δικογραφίας, ενώ κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας μετέβη στη Λευκοπηγή αναζητώντας τον εν λόγω ηλικιωμένο, προκειμένου να εντοπιστεί και το σκυλί, σήμερα, θα εξεταστεί από κτηνίατρο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου, καθώς το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, ενώ δεν εντοπίστηκε στην οικία του, με συγγενικά του πρόσωπα να ενημερώνουν τις Αρχές πως εισήχθη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα επιβληθεί «τσουχτερό» πρόστιμο στον παραβάτη, ενώ πιθανότατα θα οριστεί και δικάσιμος, για το ποινικό μέρες της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο:

YouTube thumbnail
Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]