Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, το περιστατικό συνέβη στις 21 Ιουλίου 2025, με την καταγγελία να κατατίθεται στις 30 του ίδιου μήνα.
Όπως κατήγγειλε η παθούσα, από τον τραπεζικό της λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς πραγματοποιήθηκαν δύο ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων προς άγνωστους λογαριασμούς. Η πρώτη συναλλαγή αφορούσε ποσό 750 ευρώ και η δεύτερη 823 ευρώ, με το συνολικό ποσό που αφαιρέθηκε να ανέρχεται σε 1.573 ευρώ.
Η ίδια τόνισε πως δεν αναγνωρίζει τις συγκεκριμένες κινήσεις, δεν έχει δώσει καμία εξουσιοδότηση για συναλλαγές και δεν έλαβε καμία σχετική ειδοποίηση από την τράπεζα.
Η γυναίκα υπέβαλε άμεσα αίτημα αμφισβήτησης στην Τράπεζα Πειραιώς, ενώ η υπόθεση εξετάζεται εσωτερικά από την τράπεζα. Παράλληλα, η αστυνομία έχει ξεκινήσει προανακριτική διαδικασία, προκειμένου να εντοπιστούν ψηφιακά ίχνη και να διαπιστωθεί πώς
![Κακοκαιρία: Βιβλική καταστροφή και εκτός Αττικής – Χωριά ενώθηκαν με τη θάλασσα, μπλακ άουτ και καταστροφές [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/kakokairia-3-150x150.jpg)
