Ο άνδρας περπατούσε με την σύζυγό του στο κέντρο της Πάτρας, στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Γούναρη όταν ξαφνικά ξεκόλλησαν κομμάτια από μπαλκόνι πολυκατοικίας και τον τραυμάτισαν.
Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο υπέκυψε ωστόσο στα τραύματά του το πρωί της Παρασκευής, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν.
Η μοίρα, μάλιστα, έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 59χρονο. Περνούσε από το κέντρο της πόλης με τη σύζυγό του την στιγμή που αποκολλήθηκαν τα μάρμαρα για να πάει σε κλινική προκειμένου να επισκεφθούν τη μία κόρη τους που γεννούσε.
Ο τραυματίας αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” και στη συνέχεια μεταφέρθηκε επειγόντως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασής του.
Ο 59χρονος ήταν παντρεμένος, είχε δύο κόρες και έμενε με την οικογένεια του στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.
Το σημείο που έγινε το τραγικό περιστατικό παραμένει αποκλεισμένο για την ασφάλεια των πολιτών. Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για την κατάσταση των κτιρίων στην πόλη.
Ειδήσεις Σήμερα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Run Bike Care 2025» – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα πρώτα πλάνα από το νέο της βιντεοκλίπ – Αναβίωσε σκηνή της Αλίκης Βουγιουκλάκη από «Το Πιο Λαμπρό Αστέρι» [βίντεο]
- Black Lives Matter: Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ τίποτα δε φαίνεται να συμβαίνει
![Πάτρα: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε φορτηγό στο λιμάνι – Σύλληψη δύο ατόμων και κατάσχεση ναρκωτικών αξίας 1,7 εκατ. ευρώ [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/whatsapp-image-2026-01-24-at-080706-7width-1600-e1769255782307-150x131.webp)
