Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, αύριο Τρίτη, καθώς και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, επηρεάζοντας συγκεκριμένα τμήματα της λεωφόρου.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε επιλεγμένα σημεία του Κηφισού, στις περιοχές Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
Αναλυτικά οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής:
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026, από τις 09:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της δεξιάς λωρίδας στο ρεύμα προς Λαμία, από τη συμβολή με την οδό Πειραιώς έως τη συμβολή με την οδό Αγίας Άννης.
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026, από τις 09:00 έως τις 15:00, η κυκλοφορία θα περιοριστεί στο ρεύμα προς Πειραιά, από τη Λεωφόρο Π. Ράλλη έως την οδό Μακρυγιάννη.
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026, από τις 07:00 έως τις 15:00, θα υπάρξει αντίστοιχη ρύθμιση στο ρεύμα προς Πειραιά, από την οδό Αναγεννήσεως έως την οδό Αχαρνών.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των παρεμβάσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες διαθέσιμες λωρίδες.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευση από τα σημεία των έργων, να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και, όπου είναι δυνατόν, να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις και προβλήματα στην κυκλοφορία.
Ειδήσεις Σήμερα
- Aνω-κάτω η σκακιέρα
- Κολλημένη στο 2015 η «πυξίδα» του Τσίπρα
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Ραντεβού αγροτών με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου σήμερα – Στο τραπέζι 14 αιτήματα, «κόκκινες γραμμές» και πιέσεις για εισόδημα
- Προεδρικές εκλογές στην Πορτογαλία: Στον β’ γύρο θα αναμετρηθούν κεντροαριστερά και ακροδεξιά

