Αθήνα Καιρός

Κρήτη: Έξι φορές έχει νοσηλευτεί ο 45χρονος που εισέβαλε γυμνός σε καμπίνα μαθητριών

4 λεπτά
Κρήτη: Έξι φορές έχει νοσηλευτεί ο 45χρονος που εισέβαλε γυμνός σε καμπίνα μαθητριών

Τουλάχιστον έξι φορές κατά το παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ο 45χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος εισέβαλε γυμνός πριν λίγες ημέρες σε καμπίνα τριών μαθητριών που ταξίδευαν στην Κρήτη.

O 45χρονος αρχικά αιφνιδίασε και στη συνέχεια σόκαρε τις μαθήτριες, βλέποντάς τον να μπαίνει στην καμπίνα και να κλείνει την πόρτα.

Τις φωνές τους άκουσαν συμμαθητές τους, οι οποίοι κατάφεραν και τον απομάκρυναν, μέχρι να αναλάβει η ασφάλεια του πλοίου.

Ο 45χρονος, διαμένει στο Ηράκλειο με τη μητέρα του και σύμφωνα με πληροφορίες διατάχθηκε μετά τη σύλληψή του από στελέχη του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, να μεταφερθεί για εκούσια νοσηλεία στη ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.


Ο 45χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ και έχει νοσηλευτεί δύο φορές λόγω εθισμού, δήλωσε στο Λιμενικό:
«Είχα πιεί με κάποιους συναδέλφους μου στο σαλόνι και μετά γύρισα στην καμπίνα για ύπνο. Δεν θυμάμαι πώς βρέθηκα στην καμπίνα τους. Ζητώ συγγνώμη. Δεν ήξερα ότι ήταν μαθητές και δεν τους πείραξα».

Ωστόσο, η εκδοχή των μαθητών περιγράφει διαφορετικά τα γεγονότα. Ένας από αυτούς ανέφερε στο MEGA:
«Ακούσαμε φωνές από τον διάδρομο και είδαμε κορίτσια από το σχολείο μας να τρέχουν. Μπροστά μας ήταν ένας γυμνός άνδρας στην καμπίνα τους. Κλείστηκε μέσα και μόλις τον είδε μια κοπέλα φώναξε “τι κάνεις;”. Μετά έτρεχε στους διαδρόμους, έπεσε κάτω και τον ακινητοποιήσαμε. Δεν τον χτυπήσαμε πολύ, απλώς αμυνθήκαμε».

YouTube thumbnail

Το πλήρωμα του πλοίου επενέβη άμεσα, παρέχοντας ρούχα στον άνδρα και περιορίζοντάς τον σε ασφαλή χώρο μέχρι να παραληφθεί από τις λιμενικές αρχές το πρωί. Ο 45χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ οι μαθητές καταθέτουν για το περιστατικό. Το Λιμενικό συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το Cretalive, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα ένας αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, φέρεται να βγήκε γυμνός από την καμπίνα του και να κατευθύνθηκε σε καμπίνα όπου διέμεναν τέσσερις μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Αχαρνών, οι οποίες ταξίδευαν για εκδρομή στην Κρήτη. Όπως περιγράφουν οι μάρτυρες, ο άνδρας φέρεται να μπήκε στο εσωτερικό της καμπίνας και να κλείδωσε την πόρτα, προκαλώντας πανικό στις μαθήτριες, οι οποίες άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν βοήθεια.

Κατά τις ίδιες περιγραφές, ο άνδρας φέρεται στη συνέχεια να άνοιξε την πόρτα και να επέστρεψε στην καμπίνα του, ενώ μαθητές που βρίσκονταν ακόμη ξύπνιοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, ομάδα μαθητών κατευθύνθηκε προς την καμπίνα του, που τους υπέδειξαν οι μαθήτριες, και του χτύπησε την πόρτα. Όταν ο αλλοδαπός άνοιξε, ακολούθησε ένταση, με τον ίδιο να δέχεται επίθεση από μαθητές, οι οποίοι στη συνέχεια τον οδήγησαν τραυματισμένο στο σαλόνι του πλοίου.

Εκεί παρενέβη το πλήρωμα, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα, του έδωσε ρούχα και τον περιόρισε σε χώρο του πλοίου μέχρι να μεταφερθεί αργότερα στο γκαράζ, όπου παρέμεινε έως ότου τον παραλάβουν το πρωί οι λιμενικές αρχές.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]