Αθήνα Καιρός

Κιβωτός του Κόσμου: «Σκανάρονται» τα 150.000 δολάρια του Πατέρα Αντώνιου – Σοκάρει η απόρρητη έκθεση του νέου ΔΣ για τον διευθυντή [βίντεο]

4 λεπτά
Κιβωτός του Κόσμου: «Σκανάρονται» τα 150.000 δολάρια του Πατέρα Αντώνιου – Σοκάρει η απόρρητη έκθεση του νέου ΔΣ για τον διευθυντή [βίντεο]

Κιβωτός του Κόσμου: Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί μία συγκεκριμένη ερώτηση που απηύθυνε το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού» στον διευθυντή της δομής της Χίου, στα πλαίσια των σχολαστικών ερευνών που έχουν ξεκινήσει σε όλες τις δομές.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου» στα πλαίσια των ερευνών που γίνονται σε όλες τις δομές επικοινώνησε και με τον διευθυντή της δομής της Χίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», στην έκθεση που συνέταξαν  μετά το πέρας της έρευνας στην εν λόγω δομή, αναγράφεται πως μεταξύ άλλων τον ρώτησαν «γιατί βλέπει κάθε Σάββατο στο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια».

Μία ερώτηση που δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν έχει απαντηθεί.

Σε ό,τι αφορά τα όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της δομής, τα παράπονα είναι αρκετά και αφορούν τους χαμηλούς μισθούς και τις μη ενδεδειγμένες συνθήκες εργασίας.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ενδεικτικά λένε: «Χρειαζόμαστε παιδαγωγούς, γεωπόνους, κηπουρούς και συντηρητές. Δουλεύουμε πολλές ώρες και οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί».

«Δεν υπάρχει αντικαταστάτης για μένα. Θέλω να πάρω την άδειά μου, αλλά δεν μπορώ. Τουλάχιστον να την πληρωθώ» αναφέρει η μαγείρισσα της δομής.

Κιβωτός του Κόσμου: Στο μικροσκόπιο τα 150.000 του Πατέρα Αντώνιου

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα της οικονομικής Αστυνομίας αναφορικά με την περιουσία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «LIVE NEWS» ερευνάται συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός του 2018 που περιέχει  150 χιλιάδες δολάρια.

Φέρεται πως συνδικαιούχοι στον λογαριασμό αυτό είναι ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή και ακόμη τρεις.

Αδειάζουν το διαμέρισμά τους

Την ίδια ώρα, αδειάζει σήμερα το διαμέρισμα των 135 τμ του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Κολωνού έχουν φθάσει δύο φορτηγά ώστε να ολοκληρώσουν την μετακόμιση.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, σε πρώτη φάση όλα τα αντικείμενα θα μεταφερθούν σε αποθήκη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για όλα τα πράγματα που θα βγουν από το διαμέρισμα που έμεναν καταχρηστικά η πρεσβυτέρα με τον πατέρα Αντώνιο έχει γίνει έλεγχος από το νέο Δ.Σ. της ΜΚΟ, καθώς θεωρούνται περιουσιακά στοιχεία της δομής.

Ειδήσεις σήμερα

Δίκη για Μάτι: Η συγκλονιστική κατάθεση για τα καμμένα μωρά και τις μανάδες και η ενόχληση της υπεράσπισης για τις φωτογραφίες των θυμάτων

«Το αγόρι μέσα στο κουτί»: 65 χρόνια μετά, η αστυνομία ανακάλυψε το όνομα του δολοφονημένου παιδιού

H κλιματική αλλαγή απειλεί τώρα και όχι στο μέλλον την υγεία μας – Ποια η συσχέτισή της με παθήσεις – Ο επιδημιολόγος Δημήτρης Παρασκευής μιλά στο Εleftherostypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]