Συμφόρηση παρατηρείται στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και στην κάθοδο από τη Νέα Φιλαδέλφεια προς την Ιερά Οδό. Προβλήματα καταγράφονται επίσης στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Επιβαρυμένη η παραλιακή και κεντρικές λεωφόροι
Δυσκολίες στην κυκλοφορία αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην παραλιακή λεωφόρο προς Πειραιά, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος της Μαρίνας Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο και να φτάνουν έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στη Λεωφόρο Κηφισίας, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, κυρίως στο ύψος Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής. Αντίστοιχα προβλήματα εντοπίζονται στη Λεωφόρο Αθηνών προς Σκαραμαγκά.
Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο σημειώνονται καθυστερήσεις 15 έως 20 λεπτών από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας, καθώς και 5 έως 10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου, 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) June 19, 2026
Στο ρεύμα προς Ελευσίνα καταγράφονται καθυστερήσεις 5 έως 10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία, αλλά και 5 έως 10 λεπτών από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Κηφισίας.
Δείτε αναλυτικά την κίνηση εδώ

![Κίνηση τώρα: Χάος στον Κηφισό, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα [Χάρτης]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/05/6675132-150x150.jpg)