Κίνηση τώρα: Μεγάλη ταλαιπωρία και σήμερα Πέμπτη (15/9) στους δρόμους του λεκανοπεδίου.
Συγκεκριμένα, μποτιλιαρισμένη είναι η άνοδος της Κηφισού, από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, η κάθοδος της Κηφισού από την Αττική Οδός προς τα ΚΤΕΛ ανά τμήματα, τα δύο ρεύματα της Κηφισίας προς την Αγία Βαρβάρα, η παραλιακή προς τον Πειραιά, τόσο στο ύψος του Αλίμου όσο και του Νέου Φαλήρου, η άνοδος της Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη, η Βουλιαγμένης – Ηλιουπόλεως προς την Αθήνα, και τέλος η ανηφόρα της Κατεχάκη – Βενιζέλου προς τον Καρέα.

Ειδήσεις σήμερα
Τριπλό «μπόνους» στους μισθούς του Δημοσίου [πίνακες]
Ενεργειακή κρίση-Κομισιόν: Παρεμβάσεις για υπερκέρδη, πλαφόν και μείωση ζήτησης
Βασίλισσα Ελισάβετ: Το Λονδίνο αποχαιρετά την μονάρχη
Ειρήνη Παπά: Ποια ήταν η Ελληνίδα θεά που έλαμψε στο παγκόσμιο σινεμά

![Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στα κεντρικά οδικά δίκτυα της Αττικής – Πού παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα [χάρτης]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2022/04/kinisi-autokinita-3-768x512.jpg)



![28η Οκτωβρίου: Ουρές στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για μία ξενάγηση στη φρεγάτα «Κίμων» [Φωτογραφίες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/7136289-300x200-jpg.webp)















