Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 9 το πρωί. Ο Αλβανικής υπηκοότητας άνδρας, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην ΕΡΤ αρμόδιες πηγές, επιχείρησε να κατέβει στην υπό κατασκευή δεξαμενή, προκειμένου να εκτελέσει εργασίες μόνωσης, όμως, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε.
Για την ανάσυρσή του κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Με χρήση φορείου ανασύρθηκε ο τραυματισμένος άνδρας και, έχοντας τις αισθήσεις του, παραδόθηκε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Με χρήση φορείου ανασύρθηκε τραυματισμένος άνδρας, έπειτα από πτώση του εντός δεξαμενής, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, Ηρακλείου Κρήτης. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 14, 2025
Ειδήσεις Σήμερα
- Voucher 750 ευρώ της ΔΥΠΑ: Πού θα γίνουν οι αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται
- Κρήτη: Δύο παιδιά κινδύνευσαν να πνιγούν στη θάλασσα – 11χρονη παρασύρθηκε από τα ρεύματα και ο φίλος της προσπάθησε να την σώσει
- Politico: Ελλάδα και Ιταλία προειδοποιούν για την Λιβύη – Η Ευρώπη αδρανεί απέναντι σε Ρωσία και Τουρκία
![Αγρότες: Άνοιξε ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου – «Αποχωρούμε ειρηνικά» – Στο «κόκκινο» τα μπλόκα σε ολόκληρη τη χώρα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-irakleio-epeisodio-aerodromio-150x150.jpg)
![Αγρότες: Κλειστό ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου – Βαριές κατηγορίες για όσους συμμετείχαν στα επεισόδια [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/epeisodia-agrotes-kriti6-150x150.jpg)