Σε σχετική ανακοίνωση, η οικογένειά του ευχαριστεί όλους όσοι εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και ζητά, αντί στεφάνων, να πραγματοποιηθούν δωρεές σε συγκεκριμένους οργανισμούς.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες σε όλους όσοι στέκονται στο πλευρό της αυτές τις δύσκολες στιγμές, δείχνοντας κατανόηση, συμπαράσταση και σεβασμό στο πένθος της.
Η κηδεία του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 10:30, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, στον Δήμο Χαλκιδέων.
Αντί στεφάνων, παρακαλούμε όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του με δωρεά στους ακόλουθους οργανισμούς:
«Το Εργαστήρι» – Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία
Τράπεζα: Alpha Bank
IBAN: GR2501405030503002002001379
Δικαιούχος: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι»
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τράπεζα: Alpha Bank
IBAN: GR4201404410441002101062962
Δικαιούχος: Το Χαμόγελο του Παιδιού
Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη, τη διακριτικότητα και τον σεβασμό με τον οποίο περιβάλλετε την οικογένειά μας».
Η σύζυγος
Τίνα
Τα παιδιά
Κωνσταντίνος, Ιάσωνας, Φοίβος
Ειδήσεις Σήμερα
- Σε αναβρασμό η Βενεζουέλα: Ορκίστηκε μεταβατική πρόεδρος η Ντέλσι Ροδρίγκες – Αθώος δήλωσε ο Μαδούρο σε αμερικανικό δικαστήριο
- Κύπελλο Ελλάδας: Οι ώρες πού θα δείτε το Άρης – Παναιτωλικός και το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος
- Χαλκιδική: Αναβιώνει σήμερα το έθιμο της “Καμήλας” στη Γαλάτιστα
- Ματσάδο: Η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας λέει ότι δεν έχει μιλήσει με τον Τραμπ από τον Οκτώβριο – Σχεδιάζει να επιστρέψει «το συντομότερο δυνατό»
- Τσιτσιπάς: «Το 2026 ούτε αλκοόλ, ούτε ζάχαρη – Πάμε τελείως υγιεινά»

