Αθήνα Καιρός

Γιάνης Βαρουφάκης: Δεν είχε μαζί του την αστυνομική φρουρά – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση

3 λεπτά
Γιάνης Βαρουφάκης: Δεν είχε μαζί του την αστυνομική φρουρά – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση

Γιάνης Βαρουφάκης: Τους δράστες της βίαιης επίθεσης κατά του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη αναζητά η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε ο ίδιος και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα με τον Γιάνη Βαρουφάκη επικοινώνησε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ώστε να του ευχηθεί περαστικά.

Γιάνης Βαρουφάκης: Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

«Αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25, βραδινές ώρες σήμερα στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ανακοινώνεται ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε άμεσα μαζί του, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Επίσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζεται ότι, το επίμαχο χρονικό διάστημα ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 με δική του πρωτοβουλία δεν συνοδευόταν από την προσωπική του αστυνομική φρουρά.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας μετέβησαν άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταβεί ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Ειδήσεις σήμερα

Τέμπη: Απίστευτο αλαλούμ με τις βάρδιες – Το ντοκουμέντο με τη διόρθωση με blanco την ώρα αποχώρησης των σταθμαρχών που αποκάλυψε ο Ε.Τ. και το EleftherosTypos.gr

Τέμπη: Έρευνα σε βάθος 15ετίας – Στο μικροσκόπιο οι συμβάσεις ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, Hellenic Train – Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί

Τέμπη: Τα 11 μέτρα για τη στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων – Προβλέπεται διαγραφή χρεών και δανείων

Σοφία Νικολάου: «Σταματώ την εκστρατεία μου, η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω» – Η πρώτη αντίδραση μετά το «κόψιμο»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]