Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Αρτέμιδα, στην περιοχή του ΟΤΕ, σε μικρή απόσταση από το Δημαρχείο.
Άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Αρτέμιδα, τη Βραυρώνα, το Μαρκόπουλο και την Κερατέα. Παράλληλα, στην επιχείρηση συμμετέχει και η Πολιτική Προστασία Ραφήνας – Πικερμίου, συνδράμοντας στο έργο της κατάσβεσης.
Η φωτιά καίει σκουπίδια και χαμηλή βλάστηση
Η πυρκαγιά καίει σκουπίδια και χαμηλή βλάστηση, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν για τον άμεσο περιορισμό της. Για την ενίσχυση των επιχειρήσεων έχει ζητηθεί και η συνδρομή υδροφόρων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
Δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς, ενώ οι δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο συνεχίζουν τις προσπάθειες ώστε η φωτιά να τεθεί σύντομα υπό πλήρη έλεγχο.


















