Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15) με επιδίωξη τη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία.
Βασικό αίτημα της κινητοποίησης είναι η μονιμοποίηση των εργαζομένων που απασχολούνται επί σειρά ετών με αλλεπάλληλες και επαναλαμβανόμενες συμβάσεις, στις κοινωνικές δομές των δήμων (παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, Κέντρα Κοινότητας, κ.α.).
Ειδήσεις Σήμερα
- Αυξάνονται οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη: Η Τεχνητή Νοημοσύνη «γεννά» κροίσους και η ανθρωπότητα βυθίζεται στην ανισότητα
- ΠΝΟ: 24ωρη απεργία ναυτεργατών την Πρωτομαγιά – Δεμένα τα πλοία σε όλη τη χώρα
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τη Λετονή ομόλογό του – Σιλίνια: «Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδας στην περιοχή»
- Σχέσεις εμπιστοσύνης και κενά ασφαλείας σε εφαρμογές οι βασικές μέθοδοι επίθεσης για τους κυβερνοεγκληματίες
- Youth Pass: Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ – Πoύ μπορούν να χρησιμοποιηθούν
- Χαμός μετά το Απόλλων–ΑΠΟΕΛ: Οργισμένος ο Γκαρσία – Σενάρια για αλλαγές στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ [βίντεο]
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 58χρονος που πουλούσε συναγερμούς χωρίς άδεια και χρησιμοποιούσε λογότυπο της ΕΛ.ΑΣ.
- «Τασάκι του Ειρηνικού»: Σφοδρές αντιδράσεις στα Φίτζι για το σχέδιο μεγιστάνα για καύση εισαγόμενων σκουπιδιών