Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ»

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έτοιμο για μεγάλες αποκαλύψεις φαίνεται ότι είναι το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη που θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή στις 23:20.

H Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ της επόμενης εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που θα προβληθεί το βράδυ της 25ης Μαρτίου, στις 23:20.

Συγκεκριμένα, αυτό αρχίζει με έναν δείκτη ρολογιού και τον χρόνο που περνάει να είναι αμείλικτος για όποιον κρύβει κάτι.
Ξαφνικά όλα γίνονται κόκκινα και η ατάκα που εμφανίζεται είναι το «Τίποτα δε συμβαίνει ξαφνικά». Ενώ ακολουθεί εικόνα των παιδιών και αυτή σε κόκκινο χρώμα.

Όταν βλέπουμε τόσο πολύ κόκκινο χρώμα στο Φως στο Τούνελ, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η Αγγελική Νικολούλη, σημαίνει ότι γνωρίζει τι πραγματικά έχει γίνει.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version