Θεσσαλονίκη: Παρέδωσε στην Αστυνομία τον γιο της η μητέρα που άρπαξε το παιδί από το σχολείο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Θεσσαλονίκη: Παρέδωσε στην Αστυνομία τον γιο της η μητέρα που άρπαξε το παιδί από το σχολείο

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η περιπέτεια του μικρού Β. από τη Θεσσαλονίκη, τον οποίο χθες άρπαξε η μητέρα του από το σχολείο του στους Αμπελόκηπους και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η μητέρα πήγε σήμερα στις 8 το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μαζί με τον γιο της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κινηθεί κάποια διαδικασία σε βάρος της μητέρας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου και προχώρησε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version