Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τώρα στα Βασιλικά Φθιώτιδας – Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα

Τα σοκαριστικά μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος στις 9χρονες μαθήτριες: «Είσαι όμορφη, αν κάναμε ιδιαίτερα θα ήταν αλλού το μυαλό μου» [βίντεο]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
6 λεπτά
Τα σοκαριστικά μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος στις 9χρονες μαθήτριες: «Είσαι όμορφη, αν κάναμε ιδιαίτερα θα ήταν αλλού το μυαλό μου» [βίντεο]

Σοκαριστικά είναι τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου τα οποία φέρεται να έστελνε ο 48χρονος δάσκαλος σε μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς τους.

Ο δάσκαλος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, όταν οι γονείς τριών ανήλικων κοριτσιών κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ο εκπαιδευτικός έστελνε απρεπή μηνύματα στις μαθήτριες του μέσω skype και viber.

Τα παρακάτω μηνύματα, σύμφωνα με το Mega, είναι μερικά από αυτά που οι μαθήτριες φέρεται να αποκάλυψαν στους γονείς τους:

  • Δάσκαλος: Αν ήμουν στην ηλικία σου δεν θα μου γλίτωνες, θα τα φτιάχναμε…
  • Μαθήτρια: Αλήθεια κύριε, με κάνετε και ντρέπομαι
  • Δάσκαλος: Την αλήθεια λέω, θα ήσουν το κορίτσι μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε σχέση, μου αρέσεις πολύ. Θέλω να σου…

Άλλα μηνύματα τα οποία φέρεται να έστελνε ο 48χρονος είναι τα εξής: «Είσαι όμορφη, αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα θα ήταν αλλού το μυαλό μου», «Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις» και «έχεις πολύ όμορφα μάτια και είσαι έξυπνη».

Σύμφωνα με το Ανηλίκων που ασχολείται με την υπόθεση, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του καναλιού, ο δάσκαλος βρισκόταν στο πρώτο στάδιο, στο στάδιο, δηλαδή, που επιδίωκε να προσεγγίσει τα κορίτσια, καθώς η αποστολή των μηνύματων έγινε τις τελευταίες 10 ημέρες. Στο προσεχές διάστημα ο εκπαιδευτικός είναι πιθανό να πέρναγε στο επόμενο στάδιο, όποιο και αν ήταν αυτό.

Τι είπε στον ανακριτή για τη σχέση του με τις μαθήτριες

Ο 48χρονος, ο οποίος διδάσκει στο συγκεκριμένο σχολείο περισσότερο από 10 χρόνια, είναι και αυτός πατέρας δύο παιδιών ίδιας ηλικίας με τα παιδιά που τον καταγγέλλουν. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε στον ανακριτή την διαδικτυακή τους «επαφή», αρνήθηκε ωστόσο, ότι τα μηνύματα που αντάλλασσαν είχαν ερωτικό περιεχόμενο.

«Πράγματι μιλούσαμε. Τα κορίτσια ήταν αυτά που με προσέγγισαν. Έγινε με δική τους πρωτοβουλία. Στις συνομιλίες μας ο πρωταρχικός μου στόχος ήταν να τους κάνω να ασχολούνται κυρίως με τα μαθήματά τους. Ένα από τα κορίτσια, ήθελε να δείχνει ότι είναι μεγαλύτερη. Μιλούσαμε όμως, μόνο για τα μαθήματα. Ότι έκανα, το έκανα για την διαπαιδαγώγηση τους. Δεν έκανα τίποτα κρυφό. Το ήξεραν και οι γονείς των κοριτσιών ότι μιλούσαμε» ανέφερε στην κατάθεσή του ο δάσκαλος, όπως μεταδίδει το Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, ο δάσκαλος ζητούσε από τις μαθήτριες να μην αναφέρουν πουθενά τις συνομιλίες τους, κυρίως σε άλλους συμμαθητές τους.

Ο 48χρονος, τον οποίο τον βαραίνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος. Το υπουργείο Παιδείας έθεσε σε αργία τον εκπαιδευτικό, ενώ έχει διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]