Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην εφαρμογή του ΕΦΚΑ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην εφαρμογή του ΕΦΚΑ
Internet - Διαδύκτιο

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που στην εφαρμογή του ΕΦΚΑ για τις εισφορές, μετά από την συρροή χιλιάδων ασφαλισμένων.

Νωρίτερα είχε πέσει η σελίδα,  λίγες ώρες αφότου αναρτήθηκαν στο σάιτ του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης 1.030.000 «ραβασάκια» με τις νέες εισφορές που υπολογίζονται στο καθαρό φορολογητέο αποτέλεσμα του 2015.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Τα ειδοποιητήρια αφορούν τους ασφαλισμένους του πρώην ΟΓΑ, του πρώην ΟΑΕΕ και σχεδόν 7.000 του πρώην ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (έχουν όλα ενταχθεί στον ΕΦΚΑ) που το 2015 είχαν δηλώσει στην εφορία εισόδημα από μία μόνο δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version